Historie

Butikkens historie strækker sig mere end 80 år tilbage i tiden og har således været fast inventar i Thisteds bybillede i flere generationer. “Bendixen” blev grundlagt af urmager Eduard Bendixen i år 1926 på samme beliggenhed som i dag. Dengang var det dog med et væsentlig mindre butiksareal og et lille værksted i kælderen.

I 1968 overtog sønnen, urmager Mogens Bendixen, virksomheden, og på det tidspunkt inddrog man også nabobutikken. Samtidig tog butikken et skridt fremad, da man således udvidede sortimentet med salg af smykker mm.

I 2000 blev familieforetagendet overtaget af de nuværende ejere af “Bendixen”, Claus og Heidi Bendixen. I takt med at virksomheden igennem tiden er vokset, er både butik og værksted blevet udvidet og moderniseret over flere omgange.

Der er dog også noget, der bliver holdt ved det gamle: lige siden begyndelsen har “Bendixen” nemlig altid været kendt for sin høje faglige ekspertise inden for reparationer af både antikke ure og finere mekaniske ure, og det bestræber vi os på at fortsætte med.

“Bendixen” beskæftiger i dag seks faguddannede medarbejdere, der hver især på en daglig basis gør sit ypperste til, at såvel kvaliteten som servicen til enhver tid er i top. Det skal være en god og rar oplevelse at gå på opdagelse i Bendixens brede sortiment af kvalitetssmykker og –ure, og samtidig er der sørget for, at der kan findes noget til enhver pengepung.

Nærmere information om værkstedets kapacitet her.​

KONTAKT

Bendixen I/S 

CVR: 17857878

Lilletorv 1 

7700 Thisted

Tlf.: 97 92 02 31

bendixen@bendixen-thisted.dk

ÅBNINGSTIDER

Man - Tor: kl. 9.30 - 17.00

Fredag: kl. 9.30 - 18.00

Lørdag: kl. 9.30 - 13.00